(0)

US Car Parts AB

US Car Parts har sålt amerikanska USA-bildelar på postorder sedan 1986 och är idag ett av Sveriges ledande företag i branschen. Vi säljer USA-bildelar till nöjda renoverare i hela Skandinavien och delar av Europa. Genom våra postorderkataloger har vi kunnat erbjuda ett brett sortiment av reservdelar till amerikanska klassiska bilar från 1930 ända in på 90-talet.

De senaste åren har vi satsat allt mer på vår webbshop där du kan hitta reservdelar till din amerikanare, som Buick, Cadillac, Chevrolet, Oldsmobile, Pontiac, Ford, Mercury, Edsel, Lincoln, Chrysler, DeSoto, Dodge, Imperial, Plymouth mfl.

Vi har ett stort lager av gummilister,  skraplister, golvmattor, inredningar, emblem, kromlister, clips,  lampglas, elartiklar, lås, bromsdelar, framvagnsdelar, originaldekaler och många många fler reservdelar till din amerikanare.

Vi har USA-bildelar i lager eller som beställningsvara.

Nya delar tillkommer varje vecka. Alla delar du köper genom US Car Parts är antingen oanvända originaldelar, så kallade NOS (New Old Stock) eller nytillverkade. Självklart är kvaliteten den högsta möjliga på våra USA-bildelar. För att få en bättre uppfattning om vilka delar vi tillhandahåller rekommenderar vi att beställa en katalog.