(0)

Om US Car Parts AB

US Car Parts har sålt USA bildelar på postorder ända sedan 1986. Sedan dess har det varit en framgångssaga och i dag är vi ett av Sveriges ledande företag inom branschen. Vi säljer USA bildelar till nöjda bilägare av USA bilar och USA veteranbilar i hela Skandinavien och delar av Europa. Genom våra postorderkataloger har vi kunnat erbjuda ett brett sortiment av reservdelar till amerikanska, klassiska bilar från 1930-talet ända in på 90-talet. De senaste åren har vi satsat allt mer på vår webbshop där du enkelt kan hitta reservdelar till din USA veteranbil såsom Buick, Cadillac, Chevrolet, Oldsmobile, Pontiac, Ford, Mercury, Edsel, Lincoln, Chrysler, DeSoto, Dodge, Imperial och Plymouth med flera.

Anlita US Car Parts

Vi har ett stort lager av gummilister, dörrlist, skraplister, golvmattor, inredningar, emblem, kromlister, clips,  lampglas, elartiklar, lås, bromsdelar, framvagnsdelar, originaldekaler och många många fler reservdelar som du behöver gällande amerikanska bildelar. Alla våra reservdelar, originaldelar och kompatibla bildelar till USA bilar, har vi i lager eller som beställningsvara.

Nya bildelar tillkommer varje vecka, och du köper dem genom US Car Parts. Våra USA bildelar är antingen oanvända originaldelar, så kallade NOS (New Old Stock) eller nytillverkade. Självklart är kvaliteten på alla våra USA bildelar och originaldelar håller högsta möjliga kvalitet. För att få en bättre uppfattning om vilka bildelar vi tillhandahåller rekommenderar vi att beställa en katalog.

I vår webbshop kan du hitta alla reservdelar för dina veteranbilar. Hos oss på US Car Parts, dina USA-bildelar hittar du viktiga bildelar till din amerikanska dyrgrip. Så när du behöver en specifik bildel till din amerikanare, titta i vår webbshop, ta kontakt om du inte hittar den, för då beställer vi den del som du behöver.

Våra kunder är viktiga!

Vi ordnar allt för din amerikanska bil. Hos oss på US Car Parts har vi policyn att alltid tillmötesgå våra kunders behov. Med vår affärsidé för vår webbshop kommer du alltid att få tag i alla bildelar, reservdelar och in i minsta skruv som du behöver för din amerikanska bil. Hos oss månar vi om våra kunder och gör allt för att tillmötesgå era behov när det kommer till USA bildelar.

Vår passion är USA bilar. Ända sedan starten har vårt stora intresse varit USA bilar, veteranbilar och har kunskapen om allt som gäller amerikanare. Sedan vi började med postorder som nu har utvecklats till modern webbshop har vi varit måna om att hålla en hög kundnöjdhet. Därför återkommer de flesta av våra kunder till vår webbshop varje gång som de behöver USA bildelar. Vi månar om att alla våra kunder får just de USA bildelar som de behöver.

Återkom till oss när du behöver någon originaldel. Vi ordnar och tar fram allt som du behöver. Om du inte hittar din reservdel till din amerikanare i vår webbshop, så beställer vi den åt dig. Ta kontakt här!